Ca urmare a invitatiei primite din partea Excelentei Sale doamna Michèle Ramis, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Franceze in Romania, in ziua de vineri 12 Iulie 2019, dl. Ciprian Dan COSTEA, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al AUTONOVA a participat la receptia organizata in vederea celebrarii Zilei Nationale a Frantei (14 Iulie), la sediul Ambasadei Republicii Franceze din Bucuresti.

AUTONOVA, fiind o companie privata cu capital romanesc, activeaza in domeniul proiectarii si fabricatiei de ansamble, subansamble si piese individuale pentru industria auto si non-auto cat si al echipamentelor hidraulice de franare pentru autovehicule.

Dl. Ciprian Dan COSTEA, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al AUTONOVA S.A. a declarat: “de-a lungul istoriei noastre de peste 60 de ani, am avut o indelungata relatie de parteneriat cu companii franceze, in randul carora dorim sa amintim in principal Renault-Dacia. Excelentele relatii pe care le-am avut cu companii franceze ne fac sa dorim si pe viitor o colaborare de success. Totodata apreciem excelenta colaborare pe care o avem cu biroul Business France din Bucuresti si cu Camera Franceza de Comert si Industrie din Romania”.

Multumind pentru invitatie Excelentei Sale doamna Michèle Ramis, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Franceze in Romania, transmitem partenerilor nostrii francezi dar si tuturor francezilor un prietenesc La Multi Ani !!! La Multi Ani Franta !!!

Vive la France! Vive la Roumanie!