In ziua de luni, 22 ianuarie 2018, AUTONOVA S.A. a fost reprezentata de catre dl. Ciprian Dan Costea, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie, la intalnirea Asociatiei Economice Germano-Romane pentru Regiunea de Nord Vest cu o delegatie din Germania, care a avut ca principal obiectiv schimbul de idei referitor la dezvoltarea invatamantului dual .
Delegatia din Germania, Ostalbkreis, landul Baden-Württemberg, a fost formata din reprezentanti ai conducerii Camerei de Comert (IHK Ostwürttemberg), Prefecturii judetului Ostalbkreis, Scolii Tehnice din Aalen si a doua unitati de invatamant dual.
In cadrul intalnirii, alaturi de colegi din cadrul Asociatiei Economice Germano-Romane pentru Regiunea de Nord Vest a fost remarcata prezenta dlui. Calin Durla, Inspector Scolar General al Judetului Satu Mare, a dlui. Dan Brumboiu, Presedintele Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social si a reprezentantilor Consiliului Judetean Satu Mare.
In cadrul evenimentului, dl. Ciprian Dan Costea, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie a prezentat interesul major pe care AUTONOVA S.A. il are in generarea unui invatamant dual de calitate in contextul in care compania este angajata sa fie partenera parintilor pentru sustinerea copiilor care vor opta din clasa a 9-a sa ni se alature in meserii cum sunt: operatori CNC, electricieni si lacatusi.
AUTONOVA S.A. va colabora in acest demers cu:
– Colegiul Tehnic de Transporturi si Telecomunicatii „Ion I.C. Bratianu”, pentru meseria de operator masini-unelte cu comanda numerica (CNC), si
– Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” , pentru meseria de lacatus mecanic de intretinere si reparatii si cea de electrician de intretinere si reparatii.

Odata cu modernizarea sediului si a platformei industriale, AUTONOVA S.A., ofera conditii ultramodene de munca angajatilor si viitorilor colaboratori. Experienta internationala si viziunea axata spre dezvoltarea companiei asigura stabilitate tuturor angajatilor nostrii si un cadru excelent de evolutie profesionala.

AUTONOVA S.A. este membra a Asociatiei Economice Germano-Romane pentru Regiunea de Nord Vest si a Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social.