In ziua de 3 iulie 2014, la Bucuresti, a avut loc evenimentul INDUSTRIA AUTO ÎN ROMÂNIA – ÎNTÂLNIRI DE AFACERI, organizat de catre ACAROM – Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania, cu sprijinul Ambasadei Republicii Franceze in Romania, al companiei Renault, Dacia, Ford si UbiFrance Roumanie.

La acest eveniment alaturi de o bogata prezenta a companiilor romanesti, au luat parte peste 20 de companii din Franta. In cadrul evenimentului au avut loc intalniri B2B, in cadrul carora s-a dezbatut posibilitatea dezvoltarii de afaceri comune intre companiile reprezentate.

La eveniment, din partea AUTONOVA S.A. a fost prezent dr. Ciprian Dan COSTEA, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie, si dl. Cristian Dalis SUTEU,Director General care au avut contacte bilaterale cu companiile franceze interesate de dezvoltarea unor parteneriate cu AUTONOVA S.A.

Evenimentul s-a incheiat cu o gala organizata la Ambasada Republicii Franceze in Romania, sub inaltul patronaj al Excelentei Sale, dl. Francois Saint Paul, Ambasadorul Frantei in Romania

inapoi la stiri