In ziua de joi, 26 iunie 2014 in Cluj Napoca a avut loc Forumul Economic Cluj – Shandong, organizat sub inaltul patronaj al Institutiei Prefectului Judetului Cluj, eveniment in cadrul caruia mediul de afaceri din zona de Nord Vest a Romaniei a avut ocazia sa se intalneasca cu o numeroasa delegatie din provincia Shandong din Republica Populara Chineza, condusa de Onorabilul XIA Geng, Vice-Guvernator si formata din peste 60 de companii si corporatii, toate reprezentate la nivelul de top al conducerii lor.

La eveniment, din partea AUTONOVA S.A. a fost prezent dr. Ciprian Dan COSTEA, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie, care a avut contacte bilaterale cu peste 10 companii din domeniul industrial, in vederea stabilirii bazelor unor posibile colaborari intre Autonova S.A. si respectivele companii din China.

Intalnirile s-au materializat in schimbul util, eficient si transparent de informatii de baza care sa faciliteze contacte ulterioare in vederea dezvoltarii unor posibile parteneriate in viitor.

inapoi la stiri