Multumim INNO si Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord Vest pentru selectarea companiei noastre si includerea Autonova in seria de interviuri realizate.
Fondurile europene au fost intr-adevar unul dintre principalele motoare de dezvoltare si ne-au ajutat sa modernizam compania Autonova, investind in utilaje de ultima generatie, care ne permit sa inovam in cadrul activitatii noastre si sa imbunatatim si perfectionam produsele pe care le realizam.
Parteneriatul excelent si profesionalismul pe care l-am regasit din colaborarea cu INNO si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord Vest sunt factori care au contribuit la succesul nostru.
Suntem decisi ca si pe mai departe sa accesam diverse linii de finantare din structura fondurilor europene, tocmai pentru a mentine acest trend pozitiv pe care ne-am plasat.
Interviul a fost oferit de catre dl. dr. Ciprian Dan Costea, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie si de catre dl. Ioan Haiduc, Director General al Autonova.
INNO este un department in cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord Vest (ADR Nord Vest), care functioneaza ca un punct de interactiune a stakeholderilor regionali din ecosistemul de inovare (IMM-uri, universitati, entitati financiare, autoritati publice, ONG-uri si alte organizatii) cu scopul de a creste competitivitatea regionala prin sprijinirea accesului la transfer tehnologic si dezvoltarea unei economii care are la baza inovarea.