Odata cu intrarea Statelor Unite ale Americii intr-o noua etapa sub conducerea Presedintelui Biden, lumea se uita la modul in care Planul de Salvare American, tocmai aprobat in zilele precedente, in suma de aproximativ 1.9 trilioane USD, va ajuta mediul de business si economia Americana si indirect cea globala sa isi revina si la modul in care SUA vor oferi leadership intr-o lume noua, multilaterala.

Vicepresedintele Consiliului de Administratie al AUTONOVA, dr. Ciprian Dan COSTEA, in urma invitatiei primite din partea Fondatorului si Presedintelui HORASIS, Dr. Frank-Jurgen RICHTER, a fost onorat sa vorbeasca la acest eveniment in cadrul panelului “Inovatii frugale ca raspuns la Covid-19” si totodata sa interactioneze cu lideri americani si internationali de top din mediul de business si politic, inclusiv reprezentanti ai noii administratii americane. Datorita unor inovatii si adaptari, AUTONOVA este o companie care a continuat activitatea in toata perioada dificila a pandemiei, in mod neincetat, sustinand evolutia pozitiva a afacerii, clientii si paretenerii firmei si totodata angajatii companiei.

In urma intalnirii, Vicepresedintele nostru a declarat: “putem observa un interes international imens asupra modului in care economia va fi stabilizata si repornita si asupra modului in care vor fi gestionate dosarele comerciale avand la baza un cadru de cooperare si concurenta loiala. Sunt necesare schimbari pentru a recladi increderea in mediul de afaceri, in economie, in institutii si nu in cele din urma, in oameni”.

Sub tema “Reconstruind Increderea” peste 1,000 de membrii seniori ai comunitatii HORASIS Visions au avut ocazia de a interactiona in cadrul acestui eveniment cu noua administratie Americana si cu reprezentanti ai unor state americane, precum si cu decidenti de business reprezentand companii de anvergura globala, pentru a intelege si aborda agenda Americii si a lumii.

Intalnirile HORASIS sunt cele mai importante evenimente globale in care lideri din mediul de afaceri interactioneaza cu oficiali cheie, lideri guvernamentali si ai organizatiilor internationale si cu eminenti lideri de gandire.

Datorita situatie actuale pandemice, evenimentul a fost organizat online, in 18 Martie, conform fusului orar Est American, pe platforma inovatoare RunTheWorld.today .