AUTONOVA are stabilite in cadrul misiunii sale cateva obiective clare, printre care satisfactia clientilor si partenerilor in ceea ce priveste calitatea, durabilitatea si utilitatea, stabilitate actionarilor, interesul fata de angajatii nostrii si protectia mediului.

In cadrul acestei perioade dificile pentru companii private, pentru economia Romaneasca, Europeana si totodata globala, compania noastra si-a continuat activitatea si a platit integral catre Bugetul de Stat toate impozitele, taxele si contributiile aferente, sume care in primul trimestru al acetui an pot fi cuantificate in milioane de lei.

Datorita unor extrem de puternice conexiuni in piata Asiei, compania noastra a fost la curent cu ce urma sa se intample datorita extinderii virusului Sars-Cov-2 si astfel, inainte ca efectul pandemiei Covid-19 sa loveasca economia romaneasca si europeana, noi am pregatit angajatii prin instructaje specifice, proceduri speciale de munca in conditii de pandemie si prin oferirea de materiale specifice protectiei.

Continuarea activitatii este posibila datorita unei implicari exemplare a angajatilor AUTONOVA si a unui efort sustinut de dialog online cu clientii si tot lantul de furnizori, astfel incat sa ne asiguram ca nu exista sincope in aproviozionare si desfacere, urmarind un management extrem de riguros al cash-flowului conexat incasarilor si platilor.

Mai mult, toate companiile din grupul de afaceri din care face parte AUTONOVA, si-au continuat activitatea si in plus, deruleaza chiar si in aceasta perioada, investitii consistente care vor genera plus-valoare in perioada imediat urmatoare.

Ca pespectiva de viitor, suntem in pregatirea unor dosare privind accesarea de fonduri europene in anii urmatori care sa ne ofere avantajele competitive necesare dezvoltarii sanatoase a companiei noastre.

AUTONOVA declara totodata interes pentru intrarea in parteneriate cu companii care doresc sa isi relocheze productia din zone sau tari afectate sau care doresc sa dezvolte facilitati de productie in cadrul parcului industrial AUTONOVA.