In intervalul 13-16 Martie, AUTONOVA a participat la editia 2019 a Targului International Motortec Automechanika din Madrid, organizat in capitala Spaniei la centrul de expozitii Feria de Madrid, eveniment la care compania noastra a fost reprezentata de catre dl. Ciprian Dan COSTEA, PhD, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie si de catre dl. Cristian Dalis SUTEU, Director General.

In cadrul standului propriu din cadrul Targului International Motortec Automechanika din Madrid am avut ocazia sa primim potentiali noi clienti si furnizori, cu care am purtat discutii privind posibile noi parteneriate. Totodata am fost onorati sa primim vizita doamnei Iulia Schnecker, Ministru-Consilier pentru promovare economica si comerciala din cadrul Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei.

Totodata, ca urmare a invitatiei primite din partea Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei, reprezentantii AUTONOVA au participat la Forumului de Afaceri Romania-Spania, eveniment dedicat dezvoltarii relatiilor economice si de afaceri dintre cele doua state. Momentul a fost marcat la varf prin participarea d-nei. Xiana Mendez – Secretar de Stat pentru Comert din cadrul Ministerului Industriei, Comertului si Turismului din Spania, d-lui. Stefan Radu Oprea – Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat din Romania, d-lui. Jose Luis Bonet – Presedinte al Camerei de Comert a Spaniei, d-lui. Mihai Daraban – Presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, d-lui. Narciso Casado – Manager General pentru Dezvoltare Internationala al Confederatiei Spaniole a Organizatiilor Patronale si Antreprenoriale, d-lui. Gheorge Seculici – Vice-Presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a unui numar insemnat de companii din Romania si Spania.

In cadrul intalnirilor in format B2B organizate cu ocazia acestui eveniment, Directorul General al AUTONOVA, dl. Cristian Dalis SUTEU a purtat discutii cu mai multe companii spaniole din domeniul industriei care au fost interesate de a intra in contact cu compania noastra, ulterior reprezentanti ai acestor companii realizand si vizite la standul propriu pe care l-am avut in cadrul Targul International Motortec Automechanika Madrid.

Forumului de Afaceri Romania-Spania s-a incheiat prin receptia organizata la Ambasada Romaniei din Regatul Spaniei, sub inaltul patronaj al Excelentei Sale, dna. Gabriela Danau, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Romaniei in Regatul Spaniei, eveniment la care am avut ocazia sa discutam cu oameni de afaceri de origine romana care locuiesc in Spania.

Participarea la targul international Motortec Automechanika Madrid si la Forumului de Afaceri Romania-Spania se inscrie in strategia de internationalizare si dezvoltare a afacerilor AUTONOVA, pe o platforma de diversificare a bazei de clienti si extindere a noilor parteneriate ale companiei noastre.