In saptamana trecuta, ca urmare a invitatiei primite din partea organizatorilor, AUTONOVA a fost reprezentata de catre dl. Dr. Ciprian Dan COSTEA, Vice Presedinte al Consiliului de Administratie, la seria de conferinte „Viitorul Romaniei – Promovarea Capitalului si a Mediului de Afaceri Autohton”, in cadrul evenimentelor organizate in Cluj Napoca, in data de 19 Februarie si la Bucuresti in data de 21 Februarie 2019.

Conferinta este adresata in primul rand oamenilor de afaceri si economistilor romani, insa si altor factori interesati din cadrul societatii civile romanesti. Oamenii de afaceri romani, firmele romanesti reprezinta coloana vertebrala a economiei romanesti. Oportunitatile generate de integrarea in Uniunea Europeana si patrunderea pe pietele occidentale implica, totodata, o atentie sporita privind situatia capitalului si mediului de afaceri romanesc.

AUTONOVA S.A. in calitate de companie romaneasca de traditie, cu actionariat integral romanesc, reprezinta un model de viziune al actionarului majoritar in ceea ce priveste dezvoltarea si sprijinul pentru evolutie al companiei si totodata de management proactiv si orientat spre calitate si excelenta.

In cadrul conferintei, alaturi de prezentarea companiei AUTONOVA si a viziunii asupra evolutiilor viitoare ale business-ului, dl. Dr. Ciprian Dan COSTEA, Vice Presedinte al Consiliului de Administratie a prezentat si necesitatea internationalizarii afacerilor din Romania in contextul economiei actuale globale, marcata de o concurenta extrem de puternica intre firme.

Conferintele au fost onorate de prezenta unor profesionisti desavarsiti din mediul economic si de afaceri romanesc dar si din societatea civila. Astfel, in cadrul evenimentului care a avut loc la Bucuresti, au mai luat cuvantul: dl. Mihai Daraban, Presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, dl. Mohammad Murad, Presedinte al Federatiei Patronatelor din Turism, cel mai mare investitor in turismul romanesc, dl. Adrian Dobre, Co-Presedinte al Centrului de Excelenta in Comert Exterior si dl. Horia Alexadrescu, cunoscut jurnalist. In cadrul evenimentului care a avut loc la Cluj Napoca, au mai luat cuvantul: dl. Mihai Daraban, Presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, dl. Stere Farmache, Presedinte al Fondului de Contragarantare si fost Presedinte al Bursei de Valori Bucuresti si dl. Alin Ivan, Consultant Senior la ICG Integrated Consulting Group. Conferintele au fost moderate de catre dl. Dan Carbunaru – la Bucuresti si dl. Dafin Muresan – la Cluj Napoca. Dl. Dr. Ciprian Dan COSTEA, Vice Presedinte al Consiliului de Administratie, multumeste Prof. Dr. Radu Balanescu pentru invitatia lansata de a participa la aceste conferinte.

Prin prezenta la acest eveniment, AUTONOVA a subliniat inca odata ca este interesata de viitor, de dezvoltarea afacerilor sale si de o pozitionare eficienta in evolutia economica viitoare.