In ziua de marti 16 octombrie 2018, la Resedinta Frantei din Bucuresti, in prezenta Excelentei Sale doamna Michèle Ramis, Ambasadorul Frantei in Romania, a avut loc un eveniment de business avand ca si obiectiv prezentarea ultimelor solutii inovatoare propuse de catre Dassault Systèmes, eveniment realizat in colaborare cu biroul Business France din Romania.

In activitatea desfasurata, AUTONOVA este angajata sa ofere cele mai moderne solutii clientilor companiei. Directorul General al AUTONOVA, dl. Cristian SUTEU a subliniat ca participarea la astfel de evenimente ofera prilejul de a intra in contact cu solutii inovative prin care sa ne perfectionam performantele si sa ne imbunatatim competentele viitoare de interactiune cu clientii nostri.

Dl. Ciprian Dan COSTEA, Vice Presedinte al Consiliului de Administratie, care a reprezentat AUTONOVA la acest eveniment a declarat: “digitalizarea este pilonul fundamental si de viitor in dezvoltarea industriei, oferind procese de producție mai eficiente cu scopul de a creste productivitatea si competitivitatea”.

Dassault Systèmes este un lider global in platformele de inovare a produselor si solutiilor din industrie pentru modelare, simulare si continut 3D.

Business France este agentia care serveste internationalizarea economiei franceze, sprijinind companiile in dezvoltarea globala a afacerilor, generarea de noi parteneriate de business precum si sustinerea, prospectarea si ghidarea investitiilor straine in Franța.