In perioada 11 – 15 Septembrie 2018, in Frankfurt am Main, Germania, a avut loc a 25-a editie aniversara a expozitiei internationale Automechanika Frankfurt 2018. Acesta expozitie internationala reprezinta cel mai important eveniment la nivel global dedicat companiilor implicate in productie si comert in industria auto si este organizat de catre Messe Frankfurt incepand cu anul 1971.

Compania noastra a fost reprezentata la acest eveniment de catre dl. Ciprian Dan COSTEA, PhD, Vicepresedinte al consiliului de administratie.
Automechanika Frankfurt 2018 a oferit momentul propice pentru intalniri si discutii foarte bune cu parteneri, posibili viitori clienti si furnizori.

Participarea la acest eveniment vine sa confirme implicarea internationala a companiei noastre in industria auto si este o parte a strategiei noastre de diversificare a portofoliului de clienti si parteneri.

Am fost onorati sa il primim la standul nostru pe Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, dl. Stefan Radu Oprea, in cadrul vizitei efectuate la Pavilionul Romaniei din cadrul expozitiei. In cadrul discutiilor avute cu dl. Ministru Stefan Radu Oprea, au fost abordate doua teme principale: (a) aspecte economice Europene si (b) nevoia globalizarii companiilor romanesti.