In ziua de Marti, 13 februarie 2017, la Centrul Tehnologic de Inovare si Afaceri Satu Mare a avut loc o intalnire a conducerii primariei cu cei mai mari 20 de contribuabili la bugetul local, din anul 2017.

AUTONOVA S.A. ocupa un onorant loc 11 in cadrul acestor companii importante, fapt care reflecta dimensiunea afacerilor derulate, seriozitatea companiei noastre dar totodata subliniaza si asumarea din partea AUTONOVA S.A. a unor strategii axate pe dezvoltarea afacerilor in viitor.

Din partea Primariei Satu Mare au fost prezenti primarul Municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, viceprimarii Doina Feher și Adrian Albu, alături de administratorul public al orașului Maskulik Csaba.

Din partea AUTONOVA S.A. la intalnire a participat dl. Costea Ciprian Dan, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie.
Este de mentionat in acest cadru investitiile majore pe care AUTONOVA S.A. le-a derulat in anul 2017 cu scopul modernizarii Platformei Industriale Autonova, aceasta fiind astazi cea mai moderna platforma de tip parc industrial cu actionariat privat local, fapt care ne ofera oportunitatea dezvoltarii in conditii ultramoderne a afacerilor AUTONOVA S.A. si posibilitatea de a atrage in locatia noastra noi investitori .