Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) a organizat in seara zilei de 28 Ianuarie in conditii exceptionale, in mediul online, traditionala Receptie de An Nou, un eveniment de relevanta la inceputul fiecarui an pentru intreaga comunitate de afaceri din Romania.

Autonova, in calitate de membrii ai Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, a fost reprezentata la receptie de catre Dr. Ciprian Dan COSTEA, Vice Presedinte al Consiliului de Administratie, iar in cadrul evenimentului au transmis mesaje: Ecelenta Sa, dl. Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, Dr. Dragos Anastasiu, Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, dl. Sebastian Metz, Director General al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane si Excelenta Sa Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Republicii Federale Germania in Romania. Un moment de exceptie a fost interventia celebrului speaker international, Ron Kaufman. Ulterior au avut loc intalniri virtuale intre colegii din AHK Romania si participantii la eveniment.

Germania este principalul partener comercial al Romaniei iar Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) reprezinta oficial economia Germana in Romania. In calitate de Camera bilaterala si organizatie de membri, ea reprezinta interesele firmelor romanesti si germane, cat si pe cele ale membrilor in fata autoritatilor publice, fiind astfel un actor central in dezvoltarea relatiilor economice romano-germane.