Intanirea anuala a Forumului Economic Mondial de la Davos, nu poate avea loc acum in Ianuarie, in format fizic, din motive evidente, insa spatiul virtual a devenit gazda acestui eveniment de prim rang ca importanta, ca o prefigurare a unei posibile intalniri in format fizic, in Singapore.

Dl. dr. Ciprian Dan Costea, Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Autonova a declarat cu privire la evenimentul Agenda Davos: “este foarte important sa mentionez ca mediul economic si guvernamental, lumea afacerilor si a politicii sunt foarte interesate de perioada post-Covid-19 iar aceasta intalnire a Forumului Economic Mondial dezbate tocmai astfel de preocupari, cu accent puternic pe o recuperare rapida si o revenire la normalitate si echitate, cu implicarea tuturor partilor interesate-stakeholders”.

Conform d-lui Vicepresedinte Costea, fiind preocupati de pozitionarea internationala si de o prezenta vizibila, acest eveniment confera un inceput de an in care ne dorim sa fim in rezonanta cu evolutiile care vor marca viitorul si care se vor intampla cu o viteza uluitoare.